[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_text_separator title=”DESTINY 2 – EATER OF WORLDS” i_icon_fontawesome=”fa fa-gamepad” i_color=”custom” i_background_style=”rounded” i_background_color=”black” i_size=”lg” color=”black” border_width=”2″ add_icon=”true” i_custom_color=”#4be802″ el_class=”game_title”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7462″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text css_animation=”none”]

Ook met de lancering van curse of osiris krijgen we een gloednieuwe raid voorgeschoteld die de Vex in de spotlights weet te zetten. De raid krijgt ook naam, The Leviathan, die verwijst naar het moederschip van de Cabal dat  hele planeten kan vernietigen. Daarom dan ook de toevoeging: Eater Of Worlds.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”ESCAPE THE REACTOR” color=”black” style=”shadow” border_width=”10″][vc_single_image image=”7499″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Om te starten, baan je weg door het netwerk van tunnels tot je in een grote paarse kamer komt met reactors. Platvorms zullen uit het water verschijnen als je aan de rand gaat kijken. Door hierop te springen, zullen nieuwe platvormen verschijnen. Op elke plaat mag nooit meer dan 1 persoon tegelijkertijd staan, anders zakken ze terug in het water. Om het makkelijk te maken, ga in een rij staan en spring om de beurt door naar de volgende platen tot je het einde van de reactor kamer komt.
Nadat je helemaal aan de andere kant van de kamer bent komt er nog een wave-deffence, welke na voltooien een chest doet verschijnen en een poort in de vloer opent.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”ENGINE ROOM” color=”black” style=”shadow” border_width=”10″][vc_single_image image=”7500″ img_size=”full”][vc_column_text]

De volgende encounter vind plaats in de engine room. Hier zijn grote pistons die heen en weer bewegen. Een deze pistons hun einde hebben bereikt veroorzaken ze een immense shokwave dat alle spelers dood die niet op een veilige locatie staan. De oplossing is zeer makkelijk. Op de weg naar de volgende kamer zie je geel aangeduide vierkanten waar je niet sterft. Blijf hier staan tot de pistons de shokwave veroorzaken en loop door naar de volgende.

Nu kom je in een buis terecht die zal open barsten, waardoor je heel ver naar beneden valt. Op de weg naar het volgende stuk vind je 6 ringen waar je kan doorspringen. Als je deze alle 6 activeert, verschijnt er een extra “geheime” kist waar je kans maakt op een exotic.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”BREAK THE BARRIER” color=”black” style=”shadow” border_width=”10″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=wN1ndQw-Y9k”][vc_column_text]

In het laatste segment van de raid lair zal je vechten tegen de Vex. Het grote schip-achtig ding in het midden van de kamer bevat de final boss. Vreemdgenoeg moeten we deze eerst bevrijden voor we hem/haar kunnen verslaan. Om hem te bevrijden moet je de crystal-achtigen aan de zijkanten van de prism uitschakelen. Deze zullen random paars, rood of blauw verschijnen. Deze kristallen moeten worden vernietigd met de juiste elemental damage dat overeen komt met deze kleuren.
Over de map liggen ‘Vex Craniums’ verspreid. Deze Vex Craniums moet je opladen in de vlammen met de corrsponderende kleur.
De kristallen zullen verschijnen eens de eerste Vex Craniums zijn opgepakt en zullen na een bepaalde periode ontploffen waardoor de missie gefaalt is.
Verdeel je team in 3 teams, een void, solar en arc team. Elk team bestaat uit iemand die de Vex Craniums oplaad en gebruikt nadat ze gemaakt zijn en een speler die de vuurtjes verdedigd van de ads. Eens gans de prism afgewerkt is is dit onderdeel voltooid.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_text_separator title=”ARGOS BOSS FIGHT” color=”black” style=”shadow” border_width=”10″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RjpiV-u-0mc” align=”center”][vc_column_text]

Nu je Argos bevrijd hebt, is het tijd om hem te verslaan. Hij is beschermd door een schild, welk verwoest kan worden op een gelijkaardige manier als het vorige gedeelte.
3 orbs zullen op het schild verschijnen. De elementen van deze orbs zijn volledig random net zoals in de vorige ronde. Laad 3 Vex Craniums op met het juiste element en schiet de orbs in de cirkelvormige metalen sectie van het schild. Dit moet simultaan gebeuren, zodat alle orbs gelijktijdig in de metalen cirkel zitten. Dit zorgt er voor dat het schild verdwijnt en nu begint de damage fase.

Tijdens de damage fase moet je op een rellatief korte tijd zo veel mogelijk schade aanrichten bij voorkeur op Argo’s zijn hoofd.
Pas op voor de aanvallen van Argos in deze fase. Hij schiet driehoekige netten die spelers zullen vangen waar ze zelf niet uit geraken. Ze moeten dan worden vrijgeschoten door hun fireteam. Je ziet ze echter heel makkelijk aankomen en het volstaat een paar stappen opzij te zetten. Deze zouden in principe geen probleem mogen vormen.
2 maal vuurt Argos ook ook een serie agressieve gemuteerde harpy’s op je af. Deze targetten 1 speler, wat overleven voor deze speler wel moeilijk maakt. Schiet ze samen als team neer en ook hier zou geen enkel probleem mogen zijn.

Na de damage fase krijgt Argos 2 weak spots op zijn armen, rug en hoofd. Rond hem verschijnen een reeks van platvormen die dienen weg naar deze weak spots. Tijdens deze fase dien je een paar van deze weak spots stuk te maken. Dit zorgt voor een flinch, waardoor de team wipe wordt uitgesteld.
Deze weak spots gaan stuk door consistent damage te krijgen in plaats van veel damage tegelijkertijd. Nadat je 2 weak spots hebt stuk gemaakt eindigd de damage fase. Je kan nu nog damage doen, maar de schade die je aanricht is veel lager dan voordien. Idealiter sloop je in elke rond 1/3 van zijn volledige leven. Omdat Argos maar 3 weak spots heeft dat een team wipe voorkomen, kan je maar 4 maal effectief damage doen. Als je hem verslaat volgt de laatste lootkist and heb je de raid lair tot een succes gebracht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][/vc_row][vc_column 0=””][/vc_column]

Lost Password

Verder naar werkbalk