Happy New Year

Happy New Year

Echtegamers heeft een zeer bewogen 2017 achter de rug, maar zeker eentje dat we niet snel zullen vergeten!

Ons doel blijft nog steeds hetzelfde: mensen trachten te helpen in bepaalde games, ze wegwijs maken wanneer ze een gloednieuwe wereld betreden, een uitgebreide community uitbouwen, de website up-to-date houden, … Ook in 2018 willen we die beloftes aanhouden en blikken we even vooruit op wat er precies staat te gebeuren voor ons, het team van Echtegamers, en jullie, de gamers zelf. Met de komst van Destiny 2 hebben we een stevige community weten uit te bouwen op zowel Facebook, Whatsapp, de website zelf alsook heel wat vrienden gemaakt. We hopen dan ook dat we deze kunnen blijven uitbreiden om jullie constant van dienst te kunnen zijn. Naast Destiny 2 zijn we ook begonnen met het uitbouwen van een community op Fortnite, iets waar we zeker nog meer werk van zullen maken eenmaal de game Early Access verlaat en gratis speelbaar wordt voor iedereen.

Naast deze 2 games willen we zeker nog enkele stappen verder gaan om de Nederlandstalige gamers dichter bij elkaar te brengen door het spelen van games. We blijven ondersteuning bieden voor zowel Fortnite als Destiny 2, maar gaan zeker op zoek naar nog meer games die we kunnen opnemen in onze database om er een gezonde Nederlandstalige community van te maken. Heb je zelf een game in gedachten waar we zeker wat aandacht aan moeten besteden? Laat het dan zeker weten in de comments en wij bekijken je voorstel.

Enkele van de volgende punten op onze agenda zijn:

  • aanpassingen aan de homepage
  • de mogelijkheid om via ons games te pre-orderen
  • meer games opnemen in ons aanbod
  • uitbreiden van sociale media (focus op Twitter)
  • blog posts met handige info een weetjes uit de gamewereld
  • plezier maken!

We horen jullie al denken: “Waarom in godsnaam zelf games gaan verkopen?!” Simpel, Echtegamers bestaat momenteel uit 2 personen die volledige toegang hebben tot de website. Het zijn ook deze 2 personen dat ervoor zorgen dat de website blijft draaien, regelmatig nieuwigheden verschijnen, gamefiches up-to-date houden, … Technisch gezien verkopen we ook zelf geen games, maar maken we gebruik van een partnerprogramma met Bol.com en Instantgaming. Het komt er dus op neer dat wij jou doorverwijzen naar één van deze websites om games te pre-orderen. Voor elke gepre-orderde game krijgen wij een klein percentage terug, een bedrag dat we gebruiken om de website draaiende te houden zonder onszelf te veel schade te berokkenen. Bovendien zullen we steeds duidelijk vermelden dat je effectief zal worden doorverwezen naar een andere website, maar dat je door die link te gebruiken wel ons ook steunt!

We zijn bovendien ook nog steeds op zoek naar iemand die op vrijwillige basis onze website grafisch kan verbeteren en functies kan integreren waar wij geen verstand van hebben. Wij weten dat onze website niet het meest grafisch opgepoetste pareltje is dat je kan vinden, maar voor ons is inhoud nog steeds belangrijker dan pracht en praal! Dat neemt uiteraard niet weg dat we er wel iets mooier en creatiever van willen maken, maar daar hebben we echt hulp voor nodig. Denk jij iemand te kennen die ons daarbij zou kunnen helpen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of een comment op deze post te plaatsen.

Als laatste willen we iedereen bedanken die in 2017 veel voor ons heeft betekend: Onze facebookgroepen (Destiny 2 Nederlandstalig en Fortnite Nederlandstalig), enkele van onze Destiny 2 clans, de mensen die nog steeds actief zijn op onze Destiny 2 Whatsapp en een uitgebreide dankuwel aan Quinten De Tollenaere voor zijn knap staaltje inzet het voorbije jaar, veel mensen zullen kunnen beamen dat zijn doorgedreven inzet zeker een pluspunt was binnen deze community!

Aan iedereen een sprankelend 2018 gewenst!

 

Leave a Reply

Lost Password

Verder naar werkbalk